Интер пожела пореден футболист от Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Интер иска да привлече още един състезател от английското първенство. „Нерадзурите“ ще направят всичко възможно да се сдобият с услугите на полузащитника на Нюкасъл Матю Лонгстаф. Младокът е с изтичащ контракт и за сега отказва да преподпише със „свраките“. Интерес към него проявяват доста отбори, като имена личат Милан и Олимпик Марсилия. От Интер вече са осъществили първи контакти с играча и това ги поставя като фаворит за подписа на тийнейджърът.

Матю Лонгстаф е само на 19-години и оставя отлични впечатления със силните си игри от началото на сезона. Младокът е записал десет мача, в който е отбелязал две попадения. Интересно е, че и двата му гола са във вратата на Манчестър Юнайтед. И в двете срещи срещу „червените дяволи“ Лонгстаф откри резултата. През есента Нюкасъл удържа победата, а в последната среща ,Юнайтед обърна до 4:1.

От Нюкасъл искат да задържат талантливия тийнейджър в състава си, но наскоро треньорът Стив Брус призна, че преговорите не вървят в полза на отбора и радялата е все по-близо.

Това ще бъде пореден играч за Интер от Английската Висша лига. През зимата „нерадзурите“ привлякоха Кристиян Ериксен от Тотнъм и Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед. Преди това, през летния трансферен прозорец, отборът привлече Алексис Санчез и Ромелу Лукаку.