Интер се насочва към Единсон Кавани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Интер смята да привлече нападателя на Пари Сен Жермен Единсън Кавани, но затова има две условия, според репортаж от италианския телевизионен оператор SportMediaset, излъчен вчера.

Съгласно репортажа, нерадзурите се надяват да подпишат с Кавани като свободен агент, след като договорът му с ПСЖ изтече , но ще го направят само ако френският клуб реши да задържи за постоянно Мауро Икарди и бившият нападател на Наполи се съгласи да намали исканията си за заплата.

Интер очакват да продадат 22-годишния аржентински нападател Лаутаро Мартинес в предстоящия летен трансферен прозорец, като испанските гиганти Барселона желаят да подпишат с играча. Въпреки това, “блаугранас” не може да си позволи да плати 111 милиона евро, колкото е освобождаващата клауза на Лаутаро и се стремят да предложат на Интер няколко играчи, както и пари.

Интерес към Единсон Кавани има още от отборите на Атлетико Мадрид и Нюкасъл. Кавани има 22 участия във всички турнири този сезон като той е вкарал седем гола и е направил три асистенции.

Връщане в Италия, след като прекара част от кариерата си в Палермо и Наполи, не е изключено от Кавани – той нито е приел, нито е отхвърлил предложението за 3-годишен договор, направено му от Интер. Твърди се също, че треньорът на Интер – Антонио Конте, е голям фен на Кавани и ще иска да го привлече на всяка цена.