Интер ще преговаря с Барселона за Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Интер ще се опита да направи сензационен трансфер през следващия сезон, като се надява да привлече звездата на световния футбол Лионел Меси. “Нерадзурите” ще се стремят да се подсилят и с халфана Велес Сарсфийлд Тиаго Алмада.

Бившият собственик на гранда от Милано – Масимо Морато, разкри, че желанието на клуба да вземе Лионел Меси е много голямо и от “Джузепе Меаца” ще опитат да изкушат аржентинеца.

Според журналиста Мартин Кастия, който работи за TNT Sports, Интер е в готовност да влезе в преговори с Барселона за Меси. Кастиля потвърди, че “синьо-черните” имат огромно желание да доведат Лео Меси на “Джузепе Меаца”.

Интер може да поднови съперничеството на 32-годишния аржентинец с Кристиано Роналдо, който играе за Ювентус. На Меси му остава 1 година от договора с Барса, като в момента е най-скъпоплатеният играч в света, след като взема по 70 млн. евро на сезон преди да бъдат снети данъците.

Що се отнася до трансфера на Тиаго Алмада, Кастия смята, че той е формалност, след като Интер е в лидерска позиция за подписа на сънародника на Меси. 18-годишният аржентинец е считан за бъдеща звезда на футбола, а през този сезон е изиграл цели 45 мача и има 9 гола.