Интер търси начин да вземе Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус и отбор от Саудитска Арабия също следят ситуацията около него

Директорът на италианския гранд Интер Пиеро Аузилио утвърди информацията, че търсят начини да решат казуса с Челси за трансферирането на белгийския нападател Ромелу Лукаку. “Сините” не възнамеряват да изпращат Лукаку пак като преотстъпен. Те търсят отбор, който да заплати директно трансферна сума за неговите права. Интер проявява голям интерес и търси начините, за да получи неговия подпис, но последните информации по темата са, че интерес към Лукаку проявяват още Милан, Ювентус и отбор от Саудитска Арабия.

„Лукаку знае, че го желаем тук. Опитваме се да намерим решение. Той е играч на Челси и поддържаме контакт с тях. Казаха ни, че не искат да го отдават отново под наем“, сподели Аузилио.

„Търсим постоянно решение за трансфер, ще видим дали ще го намерим“, добави той.

Директорът на Интер коментира и казуса около стража им Андре Онана, който е сред трансферните цели на Манчестър Юнайтед.

„До днес офертата, която получихме, не е на нивото, което очакваме. В момента той е нашият вратар. Андре е ключов играч за нас, искаме да го задържим, ще видим какво ще стане. Чакаме го да дойде на 13 юли, когато ще започне подготовката за новия сезон“, завърши Аузилио