Интересно - Жадсом може да пристигне в Лудогорец без пари 1
3 0
Японски тим също със сериозен интерес към бразилския халф

Висококотиращият се дефанзивен халф на бразилския Крузейро Жадсом Силва може да премине в редовете на българския шампион Лудогорец без никаква трансферна сума, сензационно съобщават няколко издания в южноамериканската страна.

Полузащитникът, който през май ще навърши 20 години, е силно желан от Орлите, които преди няколко дни са направили оферта за играча на стойност 700 хиляди долара плюс 300 хиляди долара допълнителни бонуси.

В крайна сметка обаче Жадсом може да акостира в Разград без за него да бъде платено каквото и да е, ако халфът успее да спечели заведеното дело срещу Крузейро. Младокът има да получава две заплати и половина от бразилския клуб и дори бойкотира последните две тренировки.

Жадсом настоява договорът му да бъде прекратен именно заради неплатените месечни възнаграждения.

Бордът на директорите на Крузейро все пак ще се опита да разреши спора с играча, за да избегне стигането до съда. Миналата година предишният управителен съвет на клуба направи нещо подобно с Едерсон, като тогава играчът премина в Коринтианс след приятелско споразумение с Крузейро.

Според няколко бразилски издания, включително Superesportes, обаче към Жадсом има сериозен интерес и от японски отбор, който конкурира Лудогорец.