Интересно – Жадсом може да пристигне в Лудогорец без пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Японски тим също със сериозен интерес към бразилския халф

Висококотиращият се дефанзивен халф на бразилския Крузейро Жадсом Силва може да премине в редовете на българския шампион Лудогорец без никаква трансферна сума, сензационно съобщават няколко издания в южноамериканската страна.

Полузащитникът, който през май ще навърши 20 години, е силно желан от Орлите, които преди няколко дни са направили оферта за играча на стойност 700 хиляди долара плюс 300 хиляди долара допълнителни бонуси.

В крайна сметка обаче Жадсом може да акостира в Разград без за него да бъде платено каквото и да е, ако халфът успее да спечели заведеното дело срещу Крузейро. Младокът има да получава две заплати и половина от бразилския клуб и дори бойкотира последните две тренировки.

Жадсом настоява договорът му да бъде прекратен именно заради неплатените месечни възнаграждения.

Бордът на директорите на Крузейро все пак ще се опита да разреши спора с играча, за да избегне стигането до съда. Миналата година предишният управителен съвет на клуба направи нещо подобно с Едерсон, като тогава играчът премина в Коринтианс след приятелско споразумение с Крузейро.

Според няколко бразилски издания, включително Superesportes, обаче към Жадсом има сериозен интерес и от японски отбор, който конкурира Лудогорец.