Испанските медии: Барселона се отказа от Неймар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Барселона няма намерение да привлича Неймар обратно на “Камп Ноу”, пише Marca. Футболистът на Пари Сен Жермен почти през всеки трансферен прозорец е свързван със завръщане в Барселона, най-вече заради желанието на Лионел Меси, но и това лято бразилецът няма да бъде привлечен от “каталунците”.

Според информациите, бразилецът има желание да се завърне на “Камп Ноу”, където игра в периода 2013-2017 година и направи впечатляващи изяви, но от ръководството на “блаугранас” са преосмислили плановете си заради сериозните финансови загуби, които клубът претърпя заради пандемията от коронавирус. Така сделката за привличнаето на Неймар няма как да се осъществи, като все още отборът ще се стреми да вземе поне Лаутаро Мартинес, към когото има огромен интерес.

В информацията на Marca се съобщава, че въпреки спекулациите в последно време, че бразилската звезда ще се завърне в Барселона, то ръководните фигури в “каталунците” се стремят да опровергаят слуховете и да убедят пресата и привържениците на тима, че Неймар всъщност не е никак близо до завръщане на “Камп Ноу”.

28-годишният Неймар беше трансфериран в Пари Сен Жермен от Барселона за рекордна сделка от 222 милиона евро през август 2017 г. Договорът на бразилеца с ПСЖ е до лятото на 2022 година, но френският шампион иска да продължи контракта на своята звезда.