Италиански клуб иска да привлече защитник на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Емполи с интерес към Виктор Чуст

Тимът на Емполи се интересува от привличането на бранителя на Реал Мадрид Виктор Чуст това лято и е готов да започне преговори, за да сключи сделката, пише Tutto Mercato Web.

Виктор Чуст е в Реал Мадрид от десет години, след като се присъедини към младежкия състав на клуба от академията на Валенсия. 22-годишният футболист прогресира и записа 26 участия за втория отбор на Реал Мадрид. Той направи своя пробив в първия отбор през януари миналата година под ръководството на Зинедин Зидан и е играл три пъти за “Кралския клуб”.

Реал Мадрид изпрати Чуст под наем в Кадис за кампанията 2021/22 и испанецът направи солидно впечатление, с участието си в 25 мача в Ла Лига. Обратно в Реал Мадрид, в момента защитникът едва ли ще има място в състава на Карло Анчелоти. Реал има Едер Милитао, Давид Алаба, Антонио Рюдигер, Начо Фернандес и Хесус Вайехо като опции за позициите на централните защитници.

Затова изглежда вероятно Реал отново да преотстъпи бранителя или да го продаде. Емполи проявява интерес към футболиста, като клубът от Серия А планира да проведе преговори с “лос бланкос” за Чуст, който има договор за още 1 година.