Добави коментар
Родният специалист останал изненадан, че договорът му в Босна не беше продължен

Напусналият поста на селекционер на Босна и Херцеговина – Ивайло Петев призна, че е останал изненадан от решението договорът му да не бъде подновен.

“Не знам кой ме освободи и защо. Борих се като лъв, за да променя образа, който беше в началото. Създадохме фантастична атмосфера с играчите и затова постигнахме резултата в Лигата на нациите! Гордея се с това, което направихме! Бях изненадан от онова, което Съюзът направи, но не зависи от мен и не ми се случва за пръв път”, каза Петев.

“Говорих с Вик Желкович. Той ми каза, че договорът ми няма да бъде подновен и ще се търси ново лице с нова енергия. Не попитах защо… решението си е решение. Бладогарих му за сътрудничеството и пак кавам: Гордея се с всичко, което направих! Всички знаем какво се случи в началото… Не знам кой беше по-лош тогава – коронавирусът или аз! Останах обаче, защото от една страна вярвах, че с тези играчи мога да постигна резултат, а от друга, защото нямах право да оставя в труден момент човекът, който ме е поканил. Аз съм такъв”, каза още Петев.

“Отборът върви и трябва по най-добрия начин да използва това, което с отбора свършихме в последната година. Направихме нещо, което нито в клуб, нито в национален отбор правят. Пуснахме петима млади футболисти накуп и паралелно с това постигнахме и добри резултати. Босна и Херцеговина е в Лига “А”, където ги няма Франция и Англия“, каза още Петев.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували