Ивайло Петев след ремито с Арда: Резултатът не е справедлив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Щом сме завършили 0:0, значи нещо не стига", смята специалистът

Лудогорец не успя да пробие защитата на Арда и си тръгна с точка от Кърджали след нулево реми. Наставникът на “орлите” Ивайло Петев остана доволен от играта на своя тим. Според него получилият се резултат на “Арена Арда” не е справедлив. Специалистът каза, че неговият тим е имал ситуации, с които да води с два гола аванс.

„Не мисля, че този резултат е справедлив. Не мога да съм недоволен от играта на нашия отбор. Можехме да водим с 2:0. Отборът игра добре, създаваше ситуации, не съумяхме да я ритнем във вратата“, каза Ивайло Петев.

„През целия мач стояхме стабилно, оголихме се в 2-3 ситуации, но когато търсиш задължителен успех е най-логично. Има още какво да се желае. Играчите, които почнаха, бяха на ниво“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Щом сме завършили 0:0, значи нещо не стига. Един двубой го разделят головете. Мисля, че не играчите не мислиха за следващия мач в Европа. Не реализирахме две ситуации от 5-6 метра“, добави Ивайло Петев.

В следващия си мач Лудогорец гостува на Фенербахче в групите на Лига на конференциите, като до момента отборът на Ивайло Петев има една победа с 4:0 над Спартак Търнава и срамната загуба с 1:7 от Нордселанд.