Вратарят на Арда: Ще се раздадем срещу ЦСКА на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Анатолий Господинов още съжалява за поражението от Славия преди международната пауза

Арда направи отличен мач у дома срещу Лудогорец и взе точка след равенство 0:0. Вратарят на тима от Кърджали – Анатолий Господинов, направи своя коментар след двубоя на “Арена Арда”. Той говори и за предстоящото тежко гостуване на ЦСКА. Двата тима се срещат в петък в мач от 15-ия кръг на Първа лига.

“За срещата мога да кажа, че Лудогорец през по-голямата част ни атакуваше и владееше играта, но в края смятам, че ние имахме по-чистите положения. Равенството е закономерен резултат и ние сме доволни от едната точка”, сподели Господинов.

“Постоянно играха пред нашето наказателно поле, но отборът се справи добре в защита. Яд ни е, не само за Славия, в началото на първенството също изпуснахме точки. Мачовете са много, всеки губи точки. Според мен ни очаква добро бъдеще”, продължи вратарят на Арда.

“Смятам, че се е получила добра сплав, млади футболисти, млади треньори със съвременни разбирания. За следващия мач на “Армията” след няколко дни – тежко гостуване, ще излезем да се раздадем. Трябва да сме се вложили на 100%, трябва да сме доволни от себе си”, каза още Анатолий Господинов.