Ивайло Петев: Имаме 3 дни, в които да решим проблемите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доволен съм от резултата, защото изравнихме в края", заяви Петев след равенството на Босна с Финландия

Българският специалист Ивайло Петев направи коментар след равенството на Босна и Херцеговина при визитата на Финландия (1:1). Воденият от Петев тим стигна до точка в дебютния си мач от Лигата на нациите, като Смаил Превляк се разписа в последната минута.

“Стартирахме добре, но направихме грешка, която доведе до дузпа за съперника. Успяхме да променим ритъма благодарение на смените. Поздравявам момчетата. Дано този изравнителен гол повдигне техния морал. Щеше да е много жалко, ако бяхме загубили”, каза Петев след мача.

“Пянич? Не можем да хвърляме всичко върху един играч. Рискувахме с него, защото доста време не беше играл. Надявам се от мач на мач да навлиза в по-добра форма. Доволен съм от резултата, тъй като изравнихме в края”, продължи бившият треньор на Лудогорец.

“Бяхме малко нервни и не избирахме точните моменти за атака. Имаме 3 дни, в които да решим проблемите си. Всички се раздадоха докрай. Хаджибегович дебютира в официален двубой, освен това играхме с двама млади центрлани бранители”, добави Петев.