Иван Колев: Мисля, че новите ще са добри попълнения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Решението за изваждане е на колегата", заяви треньорът на Локо Сф след мача с ЦСКА 1948 II

Наставникът на Локомотив София Иван Колев говори след контролата с ЦСКА 1948 II, която продължи само едно полувреме. Специалистът даде мнението си за въпросния спаринг, а освен това коментира и селекцията на „червено-черните“, като заяви, че е доволен от новите в отбора.

“Решението за изваждане е на колегата. Ние бяхме в доста експериментален състав, като искахме да съхраним някои момчета. Само в първите 10 минути имахме три чисти голови положения. Ние вкарахме, те върнаха гола…динамично полувреме, но мисля, че имахме превъзходство. Те могат да претендират за едно агресивно влизане на Стойчо Атанасов. Ние веднага искахме да го заменим, показвайки етично отношение, но те решиха да прекратят мача”, заяви Колев.

“Оценката ще я дадат предстоящите мачове, каквото и да кажа аз може да увисне. Най-вероятно това ще е съставът. Мисля, че новите ще са добри попълнения. За Малембана може да питате нашия президент. Ние търсим усилено добър централен нападател. Аз се радвам, че Илия Димитров се възстановява. Искам да разчитам и на него, и на Митков, а защо не в някои мачове да играем и с двама напред. Дали Локомотив ще се завърне в Надежда? Това не е въпрос за мен”, допълва специалистът.