Иван Колев поздрави своите играчи след загубата от Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Радостен съм, че подходиха мъжки и показахме част от лицето на Локомотив“, обясни той.

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев говори след домакинската загуба от Лудогорец с 2:4 на Националния стадион “Васил Левски” в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига.

„Разбира се, проблемите в защита си казаха думата. Да не забравяме срещу кого играхме – срещу Лудогорец, който е отбор с огромен за България потенциал“, сподели Колев.

„За нас много важно беше да играем с достойнство. Ние изграждаме един стил на игра, който трябва да стане характерен, независимо от противника и резултата. Само така може да се изгради стабилен отбор. Аз се радвам, че футболистите, въпреки изключително лошия старт на мача, успяха да намерят морални сили да се противопоставят. Радостен съм, че подходиха мъжки и показахме част от лицето на Локомотив“.

„Ако погледнете последните мачове, играем срещу първите шест отбора от миналото първенство. Те са с най-голям потенциал. Загубихме, но като се знае какви са проблемите ни, поне представянето ми се иска да е достойно. Естествено ще търсим точки в следващите мачове и съм уверен, че ще ги получим“, каза още наставникът на столичните “железничари”.