Локомотив София и Левски в любопитен столичен сблъсък в “Надежда”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще опитат да сложат край на серията си от 4 мача без успех в първенството

Отборите на Локомотив София и Левски се изправят един срещу друг днес от 17:30 ч. в среща от 18-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е шанс за двата тима да спечелят позиции в класирането, като “сините” могат да задминат Арда, докато “железничарите” ще изпреварят Славия и Крумовград, ако надвият тима на Николай Костов.

Левски разгроми своя съперник с 6:0 в първия мач между двата тима през сезона на 30 юли. “Сините” са в серия от 2 поредни победи срещу Локо София. Левски се надява отново да победи противника си и да сложи край на серията от 4 мача без успех в efbet Лига. Иначе в последния си мач тимът на Николай Костов надви Дунав Русе с 3:1 в Купата на България. Левски завърши наравно 1:1 срещу Ботев Пловдив в последната си среща от първенството. Преди това отборът загуби визита на ЦСКА 1948 с 0:1, така че е време хората на Николай Костов да изиграят силен мач в първенството и да зарадват феновете.

Локомотив София допусна загуба след изпълнения на дузпи от Спартак Варна в последната си среща и отпадна от Купата на България. Преди това “железничарите” загубиха с 1:2 от Локо Пловдив. Локомотив София има една победа в изминалите пет срещи във всички турнири. Локо София има трудности в отбелязването на голове и това най-вероятно ще си проличи в предстоящия мач. Левски е фаворит на букмейкърите да спечели трите точки в “Надежда” и предстои да видим дали “сините” ще се поздравят с победа.