Локо София обяви плановете си за зимна подготовка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Железничарите" ще играят контроли срещу родни противници

Отборът на Локомотив София ще вземе участие в шест контролни срещи по време на зимната си подготовка, съобщава БТА. Съперниците за тези срещи вече са определени, като сред тях са елитният Пирин Благоевград, водачът във Втора лига Септември София, както и отбори от втория и третия футболен ешелон в България.

Подготовката на “червено-черните” за пролетния полусезон ще стартира на 8 януари в 11:00 часа, след което играчите ще преминат през медицински тестове в следващите два дни под ръководството на старши треньор Данило Дончич. Първият контролен мач е планиран за 20-и януари срещу втория отбор на ЦСКА 1948.

След този двубой, отборът на Локомотив ще играе срещу Балкан Ботевград на 26-и януари като гост, на 27-и януари ще се изправи срещу Септември, а на 3-и февруари “железничарите” ще гостуват на Пирин в Благоевград. Последните две проверки на водения от Данило Дончич отбор преди началото на пролетния сезон са насрочени за 7-и февруари срещу Марек на стадиона в квартал “Надежда” и на 10-и февруари срещу друг отбор от втория ешелон – Спортист Своге. Последната среща е планирана да се проведе в Своге, но ако условията не позволяват, тя може да се изиграе на терен покрай София.

Трябва да се отбележи, че тимът на Локо София няма да отиде на традиционния лагер в Турция, както е било обичай през годините. Вместо това отборът ще проведе подготовката си в домашни условия.