Иван Велчев: “Обръщалки, всякакъв вид… Раев го признавам”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Една от най-влиятелните фигури в Сектор Г стана един от усъмнилите се в преобразяването на Левски след почивката на мача във Враца

Днешната победа на Левски с 3:1 при гостуването на Ботев (Враца) предизвика оживени коментари и дискусии, като мнозина се усъмниха в рязкото преобразяване на Сините след почивката.

Тимът на Славиша Стоянович изоставаше в резултата след края на първото полувреме, но след антракта реализира три гола, за да стигне до така нужния за намаляване на напрежението резултат.

Иван Велчев – една от най-влиятелните фигури сред феновете на “Българска армия”, директно обвини Левски и техния мажоритарен собственик Наско Сираков в задкулисни действия.

Кюстендилеца, разбира се, използва малко по-цветущ език, за да изрази възмущението си.

“Някои хора превърнаха първенството ни в цирк,” изригна Велчев в социалните мрежи. “На ти, дай ми, обръщалки, всякакъв вид нагъзвания. Всичко е огромна порнография в стил 90-те. Явно искат да ни отвратят от любимата ни игра.

“Да си играят така – на затворени врати. Даже и по телевизията да не ги дават. Просто няма смисъл, нагледахме се на уредени мачове тази пролет.

“А Наско Раев го признавам за специалист. Ще успее да задържи отбора, който ръководи в първия ни ешелон, защото без последните няколко мача, които нареди, щеше да е в изпадащите.”

Любопитно е да се отбележи, че минути след края на срещата Ботев обяви, че наставникът Антони Здравков е подал оставка, а футболистите на тима щели да бъдат глобени…