Ивелин Попов продължава кариерата си в Турция?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вече бившият капитан на националния отбор на България – Ивелин Попов, може да продължи кариерата си в Турция. Интерес към нападателя проявяват два отбора от южната ни съседка, твърдят медиите в Турция.

Сериозен интерес към Попето има от Анталияспор, докато името на другия клуб не се споменава. Попов има опит в турската лига като от 2010 до 2012 г. носи екипа на Газиантспор, след което премина в Кубан и започна кариерата му в Русия, където стана шампион със Спартак Москва през 2017 година.

В момента Ивелин Попов е играч на Ростов като има договор за още 1,5 г., но клубът му има финансови проблеми и може да се раздели с водещите си играчи, за да избегне кризисна ситуация. Футболистите дори не бяха получавали заплати 3 месеца като все още не е ясно дали са получили възнагражденията си.

Интерес към Ивелин Попов има и от България като се спрягат отборите на Левски и Лудогорец. Анталияспор обаче може да си позволи да даде доста по-висока заплата на футболиста, въпреки че отборът е в зоната на изпадащите в турската Суперлига. Тимът на Анталияспор вече се подсили с един играч от руската лига – Фьодор Кудрашов, носил за последно екипа на ФК Сочи.