google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В ДНК-то на клуба никога не става супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко", сподели той.

Едно от новите попълнения в състава на Левски през лятото – Ивелин Попов, стана част от новото сдружение “Левски на левскарите”.

Бившият капитан на националния отбор на България бе категоричен, че това е правилният път пред клуба и коментира различни теми около всичко по-интересно в “синия” отбор.

“Присъединявам се, защото е много по-добре когато всичко зависи от много хора, а не от един човек. Хората, които са в това сдружение – клубът е много повече техен отколкото на един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това трябва да стане основното да се издържа клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по начин, на който на всички нас ни се иска”, започна Попето.

“Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай, за да работят както в чужбина. Знаете, че през годините отборът се държеше от хора, които после по една или друга причина спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението – всеки един милее, плащат си членския внос”, продължи той.

“Начинът да се върнат феновете е именно тази прозрачност, която вече я има в Левски. Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това сдружение, за да може един ден да предадем това и на нашите деца. Това е много хубаво нещо, това е пътят. На всички нас в съблекалнята не виждам нещо да ни пречи да сме пример и част от сдружението”.

“Аз очаквам максимално много хора, лека-полека, нещата стават. В ДНК-то на Левски никога не става супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко. Това си е ДНК-то на клуба”, обясни Попов.

“Не се плаша от такива неща и тази контузия ще преболея. Разтежение имам отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че има от какво да се страхуваме. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще имаме добър резултат”.

“От нас зависи бъдещето на клуба. Както се казва в една песен и няколко поговорки – любовта се предава от баща на син. Това е пътят”, каза още Ивелин Попов.