Избраха гол на Бербатов за попадение на века за Монако
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Димитър Бербатов получи огромно признание от бившия си клуб Монако. Попадението на Митко, с което той прехвърли вратаря на Ница Давид Оспина в мач от “Лига 1” на 20 април 2014 година, бе избрано за гол на век за монегаските.

45% от феновете гласуваха за гола на Бербатов за попадение на века за Монако. Цели 100 попадения бяха включени в класацията, като втората позиция в тази анкета зае попадението на Давид Жилиоти със задна ножица отново срещу Ница, но през кампанията 2004/05.

Феновете на Монако винаги ще помнят попадението на Бербатов, който за сезон и половина показа своята класа по френските терени и бе в основата на силните игри на Монако през 2014 годйна. Бербатов премина в Монако през януари 2014 г. и игра до лятото на 2015 година във френския клуб. Той вкара 13 гола в 38 срещи за монегаските, след което премина в гръцкия ПАОК.

Димитър Бербатов използва профила си в социалните мрежи, за да благодари на феновете на Монако, че са избрали неговото попадение. Най-добрият български нападател през 21 век със сигурност е бил доста приятно изненадан от убедителната му победа в тази класация, което показва, че феновете на Монако високо са оценили неговия престой на “Стад Луи II”.