Къде ще продължи кариерата си Луис Суарес?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Уругваецът Луис Суарес е един от най-добрите нападатели в съвременния футбол, а бъдещето му в Барселона е несигурно. Трансферът на голаджията в Ювентус пропадна, но Атлетико Мадрид и Пари Сен Жермен влизат в битката за подписа му.

Какви са варианите пред Суарес и къде той ще продължи кариерата си?

Уругвайският нападател има три възможности – да остане на “Камп Ноу”, да премина в Атлетико Мадрид или да подсили ПСЖ, твърди AS.

Наставникът на мадридчани Диего Симеоне е широко отворил вратата за Суарес към „Уанда Метрополитано“, докато френския шампион предлага на нападателя отново да заиграе с близкия си приятел Неймар като двамата се представяха страхотно на “Камп Ноу” преди години.

Според информациите, Суарес е разочарован от отношението на Барселона към него и вече не се чувства щастлив в Каталуния. Неговият договор изтича в края на сезона и надали ще бъде подновен. Още повече, че  Луис Суарес е готов да прекрати контракта си с “блаугранас” и да си тръгне като свободен агент, но за да се случи това, той иска да получи всички заплати до края му наведнъж.

AS пише, че Атлетико трудно би могъл да осигури на Луис Суарес месечното възнаграждение, което той иска. Ако мадридчани все пак имат огромно желание да вземат уругваеца, тогава ще трябва първо да се разделят с един от нападателите си – Алваро Мората или Диего Коста.