Кадрови проблеми за Акрапович на старта в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът не разкри за колко време е договорът му с "армейците"

Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че срокът на контракта му с “червените” не е от значение, а важното е какво ще свърши на “Армията”. “За колко време съм подписал не е важно за мен. Важното е да свърша работа. Знам в какъв клуб идвам и какво се очаква от мен”, заявява босненецът пред “Тема Спорт”.

Специалистът разкри, че е много доволен от условията за тренировки и възстановяване, които има в отбора. Наставникът на “армейците” може да смени тактическата постройка на отбора за дебютния си мач. Столичани имат мач утре с Ботев Ихтиман на “Армията” от 15:45 часа. Любимата схмена на Акрапович 3-5-2 може да не бъде изпълнена заради липсата на контузения Занев и викнатия в националния тим Валентин Антов, като по-скоро босненецът ще  използва налаганата до момента 4-2-3-1, вероятно с леки корекции по нея.

Акрапович няма да може да направи големи промени на този етап заради кадровата ситуация и е почти сигурно, че ще остави отбора да покаже какво може спрямо навиците си в момента.

От днес Бруно ще се настани в новото си жилище. Треньорът вече е получил служебен автомобил и телефон от клуба. Интересното е, че номерът му завършва на 1948 – годината на основаването на най-успелия български клуб.