google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Готов съм да бъда титуляр - затова съм тука", споделя новият вратар на "орлите"

Лудогорец официално представи новия си страж Кристиян Кахлина, който бе привлечен под наем от Горица до края на сезона с опцията за закупуване. Вратарят отбеляза, че Лудогорец е най-добрият отбор в България, а треньорът на “орлите” Валдас Дамбраускас е причината той да се съгласи да премине на “Хювефарма Арена”. Играчът заяви, че е готов да бъде титуляр и да се докаже в клуба.

„Лудогорец е най-добрият отбор в България. Девет месеца работих с Валдас Дамбраускас в Горица. Знам методите му на работа, имахме добри резултати и чудесна комуникация. Сега имам възможността да дойда в Лудогорец и съм готов да бъда титуляр – това е причината да пристигна. Правя крачка напред и трансферът в Лудогорец е добра възможност за мен. Искам да се боря и да се доказвам в този клуб”, заяви Кахлина.

„Треньорът ми се обади и приех веднага, защото знам неговите методи, тренировки. Това е най-важното, за да дойда. Може да не познавам играчите, но знам какво той иска от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар – да вижда какво иска наставникът от него. Идвам за 3 месеца под наем, но ако не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм заради поканата му”, продължи Кахлина.

„Знам за футбола в България. Имам приятели, които играят тук. Гледал съм някои мачове основно заради тях, както и на Лудогорец. Не гледах двубоите с Локо Пловдив и ЦСКА, тъй като имах ангажименти към Горица”, сподели Кристиян Кахлина.