Кахлина: Мура е шампион и трябва да се приемат сериозно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият футболист на Горица окачестви своя приятел Лука Бобичанец като най-опасният играч в състава на Мура.

Хърватският страж на Лудогорец Кристиян Кахлина даде интервю за словенските медии преди двубоя от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срешу Мура. 28-годишният вратар заяви, че словенският шампион разполага със сериозен отбор и няма начин да бъде подценен.

„Много са се променили нещата от момента, в който бях в Копер, но разбира се познавам играчите. Когато играх тук Марибор бе много силен отбор, но когато няма финанси качеството пада, а другите се приближават. Видяхме какво стана с Цйелие, Олимпия, сега Мура. Знам, че Мура има добър треньор. Познавам Матко Обрадович. Лука Бобичанец ми е много близък до сърцето, той прави разликата и е изключително опасен. Не бива да подценяваме Мура“, заяви хърватският страж.

„Да, Лудогорец определено е много по-богат клуб от Мура. Аз обаче знам какво е да играеш срещу по-добри отбори. Играх с Горица срещу Осиек, Риека, Динамо, но спечелихме. Когато си на терена всичко е различно. Мура е шампион на Словения и трябва да се приемат сериозно“, каза още Кахлина.