Кахлина ще струва на Лудогорец 1 млн. евро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Орлите“ вече си осигуриха услугите на един вратар за следващия сезон

Шампионът Лудогорец е стартирал преговори за откупуването на Кристиян Кахлина, твърдят в Хърватия. 28-годишният вратар беше привлечен в самия край на зимния трансферен прозорец от местния Горица. Кахлина успя бързо да се пребори за титулярно място, той започна от първата минута в 7 шампионатни мача, а в 4 от тях запази вратата си суха. Стражът записа и три двубоя за Купата с разградчани.

“Кахлина имаше отлични изяви в Горица, те продължиха и след като облече фланелката на българския шампион. С изявите си той затвърди, че трябва да е част от националния отбор на Хърватия и да бъде алтернатива на безспорния титуляр Доминик Ливакович от Динамо Загреб. Лудогорец иска да го откупи, а Горица ще получи 1 млн. евро след края на сезона”, пише vgdanas.hr.

„Орлите“ вече си осигуриха услугите на един вратар за следващия сезон. Става въпрос за 30-годишния нидерландец Серджио Падт, който идва от Грьонинген като свободен агент.

В ситуацията на Кахлина е и крилото Бърнард Текпетей, който вече обяви желанието си да остане в Разград. 23-годишният ганаец е под наем от Шалке, който изпадна от Първа Бундеслига.