Кайседо: Имаме нужното самочувствие за победа в Разград
Добави коментар
"Все още не съм достигнал до нивото, на което искам да бъда"

Новото попълнение на ЦСКА Жорди Кайседо заяви в предаването „Домът на футбола“, че опитва да се адаптира по най-бързия начин. Нападателят даде своя коментар за предстоящото дерби с Лудогорец в събота, както и какви са целите на „червените“.

„Аз съм в ЦСКА от няколко седмици и се опитвам да се адаптирам по най-бързия начин. Все още не съм достигнал до нивото, на което искам да бъда. Трябва да продължа да тренирам още по-усърдно и да подобрявам и физическото си състояние. Не съм играл официални мачове от доста време и това също ми пречи в известна степен“, заяви острието на „червените“.

„Лудогорец е отличен отбор. Ние обаче работим всеки един ден и всяка една тренировка, за да ги настигнем. Сега вече мислим за гостуването в Разград и за начина, по който може да им се противопоставим. Защото в крайна сметка целта ни е ясна – да върнем ЦСКА там, където е мястото на отбора – на първата позиция!“, продължи еквадорецът.

„Ние сме наясно, че те загубиха три точки срещу Локомотив Пловдив, но, но! Най-важното е, че ние сме в добра серия от две победи без допуснат гол. Защото единственото, което ни интересува е, това, което се случва в нашата градинка. В Разград се играе изключително трудно, но самочувствието ни е достатъчно добро, за да се надяваме на победа“.

„Ние, футболистите, имаме една-единствена задача – да сме максимално концентрирани в работата си на игрището. Не ни интересува това, което се случва извън зеления килим. Нашите сили винаги са насочени към това да даваме най-доброто от себе си, когато даден двубой започне!“, добави Кайседо.

Добави коментар
Гласувай: