Кайседо: Искам да съм национал на Еквадор и да играя в Серия “А”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“В Бразилия не играех много, сега си връщам формата."

Звездата на ЦСКА Жорди Кайседо обяви, че големите му професионални цели са да стане национал на Еквадор, както и да облече екипа на отбор от Серия „А“. Кайседо блесна с хеттрик в четвъртфинала за Купата на България срещу Ботев (Враца), който „армейците“ спечелиха с изразителното 4:0.

“Откакто пристигнах в ЦСКА, се почувствах идентифициран с клуба, това ме радва. Тук има няколко южноамериканци – Пеняранда, който е венецуелец, Варела – аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе тук.“

“В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам: “Знам, че мога да допринеса много за националния отбор и ако продължавам така знам, че ще бъда там. Искам да стигна и до италианската лига, да играя в Серия А. Следя кариерата на Фелипе Кайседо и искам да успея в Италия”, сподели футболистът на ЦСКА в интервю за “EcuagolTV”.