Какви спортни събития предлага WinBet по време на пандемията от коронавирус?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Пандемията от коронавирус удари цял свят и всички спортове. Провеждат се изключително малко турнири, а от това страдат букмейкърите и залагащите. Ще направим преглед в началото на месец април какви спортни събития се предлагат в букмейкъра WinBet предвид настоящата ситуация.

В момента се провежда първенството на Беларус – Премиер лига. Този уикенд се играят двубоите от третия кръг на шампионата. На мачовете от това първенство може да залагате в УинБет. Вчера БАТЕ Борисов постигна първа победа в беларуския шампионат, след като надви Рух Брест с 1:0 на собствен терен. ще гостува на един от лидерите към момента ФК Минск. Преди това обаче БАТЕ има гостуване за Купата на Беларус на 8 април срещу Славия Мозир и на този мач ще може да залагате в сайта на Win Bet. Ако се оптивате да намерите залози за други първенства от Европа, то няма да намерите такива, тъй като до месец май ще се играе футбол единствено в Беларус, освен ако и там пандемията Covid-19 не стане в заплашителни размери.

Този уикенд започна футболното първенство на Таджикистан, като мачовете от този шампионат също присъстват в тиража на букмейкъра. Освен това може да залагате и на първенствата на Бурунди и Никарагуа – едни от малкото активни шампионати в цял свят.

В момента много актуални са залозите на eSports. УинБет предлага много електронни спортове, сред които Формула 1, Дота, Лийг оф Леджендс и СтарКрафт. Почти всеки ден може да намерите залози на eSports в букмейкъра.

С УинБет бонус на спорт може да залагате на баскетбол. Въпреки пандемията от коронавирус, все пак някои баскетболни първенства се провеждат. Налични за залози са мачове от Китайско Тайпе и долните дивизии на Русия.

Почти винаги в букмейкъра се предлагат и мачове по тенис на маса. Купа Сетка е една от най-актуалните в момента и на ден се провеждат десетки мачове. Освен това в УинБет ще намерите и други турнири по тенис на маса за мъже и жени по време на пандемията коронавирус.