google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Три победи и едно поражение за елитните ни отбори

Четири от елитните отбори в България имаха приятелски срещи на 20 януари (петък). ЦСКА, Славия, Хебър Пазарджик и Септември София бяха в действие. Три от отборите постигнаха победи, докато Хебър загуби от полския Висла Краков.

ЦСКА постигна първа победа на лагера в Белек, след като надви Гурник Забже с 3:2. Голмайсторите за “червените” бяха Браян Морено, Иван Турицов и Мено Кох. Следващата проверка на “армейците” е на 24 януари срещу ЛАСК Линц.

Славия записа успех срещу казахстанския Кизилжар с 2:1 за първа победа през 2023 година. Младият Кристиян Стоянов и Ахмед Ахмедов реализираха за “белите”. Следващата проверка на столичани е на 25 януари срещу словенския Марибор.

Тимът на Септември София надви с 2:0 състава на Спортист Своге. Защитникът Асен Георгиев и Димитър Костадинов бяха точни за елитния отбор. След тази проверка Септември заминава за Турция, където на 25 януари ще играе първата си контрола, а съперник е Зоря Луганск.

Хебър Пазарджик загуби мимимално с 0:1 от полския Висла Краков. Това бе и първи мач за “тигрите” на лагера в Турция. Следващият двубой на отбора е на 24 януари срещу украинския Кривбас (Кривой рог).