Калоян Кръстев напусна Бенфика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Благодарим на Бенфика за всичко, което направиха за Калоян през последните няколко години, но е време да поемем по нов път. Искахме да остане в клуба, но не и на всяка цена

Калоян Костов ще напусне Бенфика, след като не успя да постигне договорка за подновяване на договора си с “лисабонските орли”. Aгентът на играча Георги Захариев призна, че бъдещето на младежкия национал не е при “орлите”.

“Благодарим на Бенфика за всичко, което направиха за Калоян през последните няколко години, но е време да поемем по нов път. Искахме да остане в клуба, но не и на всяка цена. Бъдещето е пред него.

Не съжаляваме, че приехме офертата на Бенфика преди 3 години, въпреки че имахме предложения и от Ювентус, Интер и Манчестър Юнайтед. Към момента сме в преговори с няколко клуба от Германия, Холандия и Англия, но няма да избързваме и ще търсим най-доброто място за развитието на Калоян”.

Почти двуметровият бранител получи повиквателна за лагера на младежкия национален отбор на България. Възпитаниците на Александър Димитров ще изиграят приятелски срещи с Черна Гора и Албания съответно на 15 и 20 юни в подготовка за започващите през септември квалификации.