Камата ще вземе участие в представянето на Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Носителят на "Златната топка" за 1994-та година Христо Стоичков ще вземе специално участие в представянето на Лионел Меси и Серхио Бускетс пред привържениците на Интер Маями

Носителят на “Златната топка” за 1994-та година Христо Стоичков ще вземе специално участие в представянето на Лионел Меси и Серхио Бускетс пред привържениците на Интер Маями, информираха от испанското издание “Mundo Deportivo”.

Бившите футболисти на испанския първенец Барселона ще се появят пред феновете в Маями тази нощ в шоу на клубния стадион организирано специално за тях, което ще стартира в 3:00 часа българско време. Камата живее и работи във Флорида за телевизионния американски гигант “TUDN”, но също така е и сред добрите приятели на аржентинската суперзвезда. Двамата неведнъж са били заедно на клубни мероприятия на Барселона, а многократно именно българската футболна легенда е награждавала капитанът на световните шампиони за 2022-ра година от Катар.

Сред звездите от музикалния свят, които се спрягат за участие в шоуто са бившата съпруга на Жерар Пике – Шакира, Бед Бъни и Малума. От клуба на Дейвид Бекъм посветиха специална песен на Меси, свързаха с пристигането му в Маями.