google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аржентина с Меси е сред фаворитите", заяви Стоичков

Носителят на Златната топка Христо Стоичков направи прогноза за Световното 2022 в Катар. Камата заяви, че Аржентина е един от фаворитите на турнира, тъй като играта им върви много добре. Според легендарния български футболист, Дания и Белгия може да са приятните изненади на турнира.

“Ще се заселя в Катар – 40 дена. Ще бъде различно първенство от гледна точка, че след 12-14 мача първенството се спира. Ако искаш да спечелиш титлата, трябва да победиш в седем мача. Франция има невероятен отбор, Англия също. Никой не говори за Испания, но има уникален треньор и уникални играчи. Изненадата може да дойде от Белгия и Дания. Не желая да говоря за българския футбол. Нямаме допирни точки”, заяви Стоичков.

Ще видим една от новите звезди, защото Холанд няма да бъде. Искам да видя Мбапе. На 20 години спечели световната титла. Ще има изненади. Германия също има страхотни млади футболисти. Това Световно ще покаже приятелството. Ще поразредят феновете”, заяви Камата, като е убеден е страхотната организация наа домакините от Катар.