Камавинга: Бих искал да играя още мачове на “Бернабеу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Много съм щастлив, че достигнах това число и бих искал да играя още много мачове тук“

Едуардо Камавинга играе в Реал Мадрид от лятото на 2021 година и е на 20 години, но той успя да изиграе 100 срещи с фланелката на „кралския клуб“. Случи се при успеха с 2:0 като гост на Атлетик Билбао в двубой от първия кръг за сезона в Ла Лига.

„Много съм щастлив и искам да съм още по-голяма част от историята на Реал Мадрид. Млад съм и 100 мача са много. Много съм щастлив, че достигнах това число и бих искал да играя още много мачове тук“, сподели националът на “петлите”, след като му подариха фланелка на Реал с името му и №100.

20-годишният играч акостира в испанската столица през 2021 г. и успя да дебютира с попадение на 12 септември при победата с 5:2 над Селта в двубой от четвъртия кръг на Ла Лига.

Камавинга сподели и кой е най-приятният му спомен от Реал Мадрид до момента: „Най-добрият ми спомен е първият ми гол в дебюта ми на този митичен стадион, който е Сантиаго Бернабеу (Срещу Ливърпул в Шампионска лига). Това е състезание, в което всеки иска да играе и да спечели. Много съм щастлив да спечеля тази титла“.