Камбуров: Чочев сложи нападателите в малкия си джоб!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не само български, а и чуждестранните нападатели не могат да ми направят впечатления. Миналия сезон Ивайло Чочев, дефанзивен халф, ги сложи в малкия си джоб."

Голмайстор номер 1 в историята на родното първенство Мартин Камбуров направи коментар за дербито на Пловдив и нападателите в efbet Лига.

„Като част от черно-бялата общност, се надявам Локомотив да победи. За Ботев не мога да коментирам, защото дори не съм им гледал контролите и не знам как изглеждат след подготвителния период. За Локомотив – Петър Витанов напусна, може би един футболист, който ще липсва. Локомотив запази по-голямата част от състава си и мисля, че имат предимство преди дербито в неделя“, сподели той.

„Аз никога не деля футболистите на чужденци и на българи, за мен е радващо, когато българи играят повече. Георги Минчев е нападател, чийто предишен престой в Локомотив беше успешен. Ще бъде полезен и се надявам в неделя да има спортен ден, щастие и да отбележи гол“, допълни по темата с пловдивското дерби Камбуров.

„Не само български, а и чуждестранните нападатели не могат да ми направят впечатления. Миналия сезон Ивайло Чочев, дефанзивен халф, ги сложи в малкия си джоб. Общо нападателите през миналата година се представиха под нивото. Преди това аз и Клаудиу Кешеру се борихме до последно кой ще бъде голмайстор. Надявам се да ме опровергаят тази година и да има момчета, които да се борят за голмайстор. Когато един нападател вкара над 15 гола в 30 мача, това е добър атестат за неговата игра. Винаги съм казвал, че голмайсторът е консуматорът, но това е най-важното и най-скъпото, затова са най-скъпите футболисти, разбира се, че цената има значение за тези, които идват от чужбина, но пък на един млад български централен нападател може би трябва да се даде време, но в А група никой не дава време, всички искат бързи резултати, надявам се да има български момчета, които да реализират голове“, каза топреализатор номер 1 на първенството и голаджия на редица български тимове.