Камбуров с положителен тест за COVID-19
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров е дал положителна проба при направен тест за коронавирус, обявиха от столичния клуб.

Изпълнителният директор на новака в Първа лига Добрин Гьонов поясни, че голмайсторът на завършилия шампионат все още не се е включвал към тренировките на тима, воден от Красимир Балъков.

Гьонов обяви, че гонещият рекорда на Петър Жеков за най-много реализирани голове в елитния ешелон в момента е на почивка на българското Черноморие заедно със съпругата си.

“Истина е, че Мартин Камбуров е с положителен тест за коронавирус,” коментира Гьонов. “На този етап е важно да се отбележи, че не е провеждал нито една тренировка с нашия клуб и не е бил в контакт с никои от щаба и футболистите.

“Знаехме, че той е с лека температура и първоначалният тест му е положителен. Сега се чувства по-добре и няма симптоми и в най-скоро време ще се подложи на повторен тест, след като нашият доктор потвърди това.”

Ветеранът Камбуров, който до този момент е автор на 237 попадения в топ-дивизията ни напусна Берое, за да облече екипа на ЦСКА 1948 именно, за да получи повече игрово време и атакува головия рекорд.

Носителят на “Златната обувка” Жеков има на сметката си 253 гола.