Конър за боя с Флойд: Спечелих всички рундове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Минаха години от първия и последен професионален боксов мач на ММА звездата Конър Макгрегър. Ирландецът успя да направи нещо невиждано и да стигне до мач с един от най-великите и безапелационни шампиони в историята на ударния спорт – Флойд Мейуедър – Джуниър. Двубоят завърши с победа за Флойд след технически нокут и прекратяване на боя от страна на съдиите. Битката донесе доста добри финансови постъпления и за двата лагера, които си поделиха десетки милиони и доказаха, че в името на шоуто подобни сплит двубои са напълно възможни.

Мнозина похвалиха Макгрегър за представянето му и дори заявиха, че са останали изненадани от това колко добре е стоял срещу непобедения Мейуедър. Днес Конър е убеден, че похвалите не са кацнали на рамото му случайно и дори твърди, че е успял да спечели всички рундове в боя преди да бъде прекъснат:

“Беше страхотен двубой, сега го гледах отново! Ранните рундове всички бяха мои, а дори и по-късни рундове, когато краката ми ги нямаше – все още вкарвах повече удари от него. Получих похвали от много забележителни имена в света на бокса, за което съм благодарен. Майк Тайсън също беше сред тези, които ме хвалят. Развълнуван съм за втората част срещу Флойд Мейуедър.”

Дали ще има втора битка помежду им все още е твърде рано да се каже. Самият Мейуедър обяви, че е извън играта и би се върнал само срещу много добро финансово предложение, което се равнява на няколкостотин милиона долара. Конър от своя страна сякаш се опитва да придвижва бъдещите си планове на две полета, след като неколкократно афишира намерение да се бие в UFC, а треньорът му неотдавна обяви, че ирландецът ще се изправи в боксов двубой в близко бъдеще. Дали изказването на Макгрегър и неговата крайна част “Развълнуван съм за втората част срещу Флойд Мейуедър” не е именно знак, че началото на преговори за мач реванш ще са по-скоро отколкото предполагаме? Вероятно от голямо значение за бъдещето на бившия шампион в леката категория на UFC ще бъде това каква оферта ще получи той за следващите си няколко двубоя.