“Канарчетата” представиха новите си екипи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тениската ще напомня за последния сезон, в който отборът играеше срещите си на своя стадион "Христо Ботев" преди началото на голямата реконструкция, която се проточи във времето - сезон 2013/14, а от вътрешната част на "жълто-черното" райе стои девизът на пловдивчани - "Красота, Вяра, Борба".

От Ботев (Пловдив) представиха своя основен екип с който ще играят през новата кампания. “Канарчетата” публикуваха снимки и видеоклип за новия комплеки, който е дело на италианския концерн “Macron”.

Тениската ще напомня за последния сезон, в който отборът играеше срещите си на своя стадион “Христо Ботев” преди началото на голямата реконструкция, която се проточи във времето – сезон 2013/14, а от вътрешната част на “жълто-черното” райе стои девизът на пловдивчани – “Красота, Вяра, Борба”. През новия сезон имената на играчите на гърба на екипите ще са изписани на кирилица, а това е добър пример, който наскоро бе започнат отново покрай Левски.

Състезателите на “канарчетата” ще направят дебют на новите фланелки още в градското дерби с Локомотив от началния кръг на efbet Лига.

Екипите ще са налични за привържениците на клуба от неделя. Официалната мачова фланелка е на цена 99 лева и ще бъде на разположение във фен магазина на “Колежа”.