Канаваро се надява да види “истинския” Погба в Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пол така и не успя да покаже това, на което е способен, в Манчестър Юнайтед за всичките си шест сезона там", категоричен е бившият футболист на Парма, Ювентус и Реал Мадрид.

Легендата на италианския футбол Фабио Канаваро даде мнението си за евентуалното завръщане в Ювентус на Пол Погба.

Информациите сочат, че френският полузащитник е все по-близо до акостирането си обратно в Торино, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече и играчът отказа да подпише нов такъв.

“Погба в Юве? Надявам се да видя отново истинския Пол, този от първия му престой в Ювентус. Той трябва да намери правилните причини, защото ако покаже формата от последните си сезони, то той няма да е от полза нито за Юве, нито за Франция. Въпреки проблясъците на очевидния си талант, той така и не успя да покаже това, на което е способен, в Манчестър Юнайтед за всичките си шест сезона там”, смята Канаваро.

“Спечели Лига Европа през 2017-а и бе в отбора на сезона на PFA за 2018/19, но не успя да оправдае голямата си цена. Дори когато имаше проблеми в Юнайтед, Погба бе ключова фигура в националния тим на Франция и бе възхваляван за представянето си на Световното през 2018-та”, добави бившият футболист на Парма, Ювентус и Реал Мадрид.