Кандидат за президент на Барса ще назначи Шави за старши-треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферът на Гризман в Барселона е бил грешка, смята Виктор Фонт

Виктор Фонт, който е сред кандидатите за президент на Барселона, обяви, че трансферът на Антоан Гризман на „Камп Ноу“ е бил грешка. Според него този трансфер е направен от хора, които нямат не разбират от футбол.

Фонт има за цел да назначи Шави Ернандес за треньор на клуба, който не само ще има решаващата дума за бъдещите трансфери, но е и способен да убеди Лионел Меси да остане в Барселона.

„Ясно е, че Барселона не трябваше да привлича Антоан Гризман, защото той играе на същата позиция като Меси. Трансферът му бе контролиран от президента на Барселона, който не е футболен човек”, споделя Фонт.

“Шави е най-подходящата личност, която може да оглави проекта. Той има способността да убеди Меси да остане. Двамата се познават добре, а аз знам, че Лео вярва в качествата на Шави. Неговата роля ще бъде много важна. Меси е незаменим“, заяви Виктор Фонт пред „Cadena Cope“.

Кандидатът за президент на „блаугранас“ изрази и любопитно мнение по въпроса с бъдещето на капитана на големия съперник на “каталунците” Реал Мадрид.

„Ако Шави поиска от мен да привлечем Серхио Рамос и това е икономическо изгодно, бих го привлякъл”, каза още Фонт.