Кансело: Искам да постигна големи неща с Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще се опитаме да върнем Барса на нивото, което тимът винаги е показвал в Шампионска лига", заяви той.

Жоао Кансело, който се превърна в ново попълнение на Барселона, говори след присъединяването си към каталунците.

Португалският национал обяви, че тимът, воден от Шави Ернандес, е млад, но разполага с голямо качество.

“Ще направя всичко възможно, за да избухна в Барса. Ще се постарая да покажа моите футбол и качества, но винаги с помощта на отбора, защото се нуждая от нея и мисля, че имаме голямо качество в състава. Дано да направим силен сезон. Това е много млад отбор, но вече познавах хора като Феран Торес или Илкай Гюндоган”, сподели Кансело.

“Всички ме приеха доста добре, това са невероятни момчета. Можем да постигнем големи неща само ако заформим страхотен колектив. Треньорът ми дава някаква свобода, което ми харесва. Чувствам се комфортно да играя във вътрешността на терена, но също и по фланговете. Ще се адаптирам към всичко, което той поиска от мен”, категоричен бе португалецът.

“Дали ще бъде на “Монтжуик”, или където и да е, винаги ще имам желание да играя с фланелката на Барса и да покажа на феновете и на хората, които вярваха в мен, колко трудно беше да стигна до Барса. Искам да постигна големи неща с този клуб, защото винаги съм мечтаел да бъда именно тук”, обясни той.

“Това е клуб-мечта, всички мои приятели знаят, че всички мои идоли са играли в Барса. Вярно е, че през последните години отборът не се справя добре в Европа, но това си остава много голям клуб. Ще се опитаме да върнем Барса на нивото, което тимът винаги е показвал в Шампионска лига. В момента има отбори, които са по-големи фаворити от нас, но имаме доста добър състав и можем да постигнем големи неща. Тимът е млад, но има голямо качество”, каза още Жоао Кансело пред “Спорт”.