Капело: Леао вече трябва да възмажее
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нищо в Милан не се е променило спрямо миналия сезон", смята той

Един от най-успешните треньори в историята на Милан – Фабио Капело отправи критики към играта на “росонерите” от началото на този сезон и в частност към Рафаел Леао, посочвайки, че е време португалската звезда да изостави детското си мислене и да поеме по-зряла роля в отбора.

Милан сечели само две точки в първите три мача от Серия А и ще приеме Венеция в събота след международната пауза. След този мач, “росонерите” ще се изправят срещу Ливърпул в Шампионската лига и след това срещу градския съперник Интер в Серия А дербито.

„Надявам се, че греша, но ще бъде трудно, защото Милан се бори твърде много. Нищо не се е променило от миналия сезон по отношение на организацията. Играчите ще трябва да реагират след глупавото нещо, което направиха Леао и Тео. Те трябва да докажат, че са солидна група, защото балансът е най-важното нещо“, заяви Капело.

„Всичко, което се случва в Милан, изглежда е по вина на Леао, но той прави всичко, за да може тази ситуация да продължава. Време е да възмъжее след детските си прищевки”, коментира той.