google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трент Александър-Арнолд е близо до завръщане на терена

Вицекапитанът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд се завърна към тренировки преди срещата с Тотнъм в събота, след като се възстанови от контузията, която получи в началото на месеца. Междувременно Стефан Байчетич остава в лазаерта поради проблем с прасеца, а Тиаго Алкантара и Конър Брадли също са извън строя.

Говорейки на пресконференцията си преди мача с “шпорите”, Юрген Клоп каза: „Трент тренира вчера нормално и днес ще тренира нормално, а след това трябва да вземем решение. Той ще бъде в отбора, аз не съм лекар, така че не мога да взема това решение, но изглежда, че той може да бъде в отбора утре и да играе.”

“Всички искат да видят Стефан да играе повече – и аз искам, но трябва да сме много внимателни. И сега той има малък проблем с прасеца. Ние правим всичко възможно, за да го накараме да ускори възстановяването си, без да го притискаме. Ние правим много конкретен план за него, но в крайна сметка е разочароващо за футболиста, че той получи друг проблем”, каза Клоп.

„Тиаго все още е аут, Конър все още е аут. Мисля, че това е всичко”, добави треньорът на Ливърпул преди сблъсъка с Тотнъм от Висшата лига през уикенда.