google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на черногорския Искра (Даниловград) Милош Дринчич смята, че неговият тим ще се представи по-добре срещу Локомотив (Пловдив) в мача от първия предварителен кръг на ЛИга Европа. Срещата е в четвъртък в Подгорица, а в първия си мач в турнира Искра записа трудна победа след дузпи срещи андорския Санта Колома.

Както е известно, Искра започна участието си в Лига Европа от пресявките на турнира, за да се класира за първия предварителен кръг. Това бе и дебютния двубой на черногорския тим в Европа, като капитанът на отбора призна, че е имало напрежение в състава.

“У нас имаше голямо напрежение, защото това бе дебютният ни мач в Европа. Очакванията от всички бяха да победим, а и ние вярвахме, че ще е така. През цялото време играехме по-добре, дори бяхме по-убедителни и при дузпите, за които мнозина казват, че са лотария. Нападахме през целия мач, но нямахме късмет”, сподели 21-годишният защитник пред vijesti.me.

“Целта ни бе да стигнем до първия квалификационен кръг, а ако направим повече, ще е само в плюс. Вярвам, че успехът в Андора ще ни отблокира и срещу Локомотив ще се представим по-добре. Не сме фаворити срещу българския отбор и за нас ще е по-лесно да играем, когато сме в тази роля. Ще се опитаме да отстраним Локомотив. Но трябва да играем по-добре, отколкото в Андора. Дори и без да анализираме опонента, фактът, че са спечелили Купата и Суперкупата на България във финали с ЦСКА и Лудогорец, е показателен”, заяви капитанът на Искра.