Караджов: Ще се раздадем на 100% срещу Апоел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мога да кажа смело, че АРДА стана моето второ семействo", споделя Иван Караджов

Вратарят на Арда Иван Караджов е един от играчите, които бяха в тима още от „В“ група, а днес отборът се е утвърден в българския елит. От клуба от Кърджали са решили да започнат поредица с футболистите, които са били от самото начало на проекта Арда. Иван Караджов говори пред клубния сайт, като разказа много интересни неща и заяви, че Арда ще се раздаде на 100% срещу Апоел Беер Шева в Лигата на Конференциите и призова феновете за подкрепа.

На въпрос дали знае нещо за предстоящия съперник, Караджов заяви: “Само знам, че там е много тежко времето. С Берое съм играл там и беше много топло. Иначе знам, че преди няколко години играха с Лудогорец и бяха доста солиден тим. Треньорският щаб ще ги разучи и ще ни каже каквото трябва. Но ние отиваме да играем футбол, няма какво да губим.”

“Ще се раздадем на сто процента със сигурност срешу Апоел у дома, защото през първата година в „А“ група играхме като домакини на друг стадион, но въпреки, че феновете идваха в Пловдив, не беше същото. В „Б“ група на “Арена Арда” идваха доста привърженици. Иначе за 22 юли нека феновете да дойдат и да ни подкрепят, ние ще направим всичко възможно да ги зарадваме с хубава игра и дано продължим напред”, заяви вратарят на Арда.

Караджов заяви и как се е стигнало до трансфера в Кърджали: “Бях в Беларус, но имах някакви пререкания с отбора, трябваше да си разтрогвам договора. Обади ми се Петър Пешев и ме покани да тренирам и да поддържам форма с клуба, защото не се знаеше, какво ще се случи с отбора от Беларус. Прекратих контракта си с тима от Беларус и той ми заяви, ако искаш да играеш до лятото и да видиш как са нещата. На момента му казах ОК, нямаше какво да мисля.”

Вратарят коментира и началото на възхода на Арда:

“Имахме тогава един много важен мач за Аматьорската купа, където спечелихме с дузпи и смятам, че от там тръгна всичко, да запалим и шефовете за да стане нещо по-професионално. Щастлив съм тук вече 3 години и малко, изпитвам удоволствие от играта, всичко е спокойно. Мога да кажа смело, че АРДА стана моето второ семейство. Радвам се, че постигнахме такива резултати и тази година да ги затвърдим. Всички в отбора имаме същите амбиции да се представим по-добре от изминалия шампионат.”

Караджов добави, че Арда е отборът, който е рестарирал кариерата му. Опитният страж разказа и интересни случки в тима:

“При връщането, след като спечелихме Аматьорската купа, в автобуса беше доста интересно. А иначе сега с отбора се събираме почти всяка седмица и си правим барбекю. Общо взето случки има много, но не са всички за пред хората.”