Карагарен: Янчев е много амбициозен, надявам се винаги да печелим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си отборът да върви добре и да побеждава", заяви новото попълнение на ЦСКА 1948

Бирсент Карагарен подсили ЦСКА 1948 и се очаква да има голямо влияние върху резултатите на тима през пролетта. Българският национал сподели първите си впечатления от отбора и говори как се е случил трансферът му от Локо Пловдив при “червените”.

“Страшно впечатлен съм от работата и желанието на Тошко Янчев. Много амбициозен треньор. С този отбор и колектив се надявам да спечелим всички мачове.

Не се осъществи много бързо трансфера ми. Имаше разговори около месец – месец и половина. Вече се отдавам на отбора. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си отборът да се справя добре и да побеждава.

Трябва винаги да играем за победа, без значение дали е официален мач, или контрола. Ще дадем всичко от себе си за първия официален мач да сме готови на 100% и да се поздравим с победа.

Ще направим добър отбор и колектив за нещо по-голямо за доброто на клуба, каза Карагарен пред клубната телевизия на ЦСКА 1948.