Карл Фроч: Уайлдър ще сгреши, ако поиска реванш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият световен шампион в средна категория Карл Фроч даде изявление и коментира, че не намира добри перспективи в идеята за потенциален реванш на бившия световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър с Тайсън Фюри.

„Разбрах, че Уайлдър е започнал да обяснява как неговият костюм се оказал твърде тежък и предрешил изхода в битката. Личното ми мнение е, че всички вие вероятно добре сте се посмяли на това нелепо изказване, а на много други подобни. Такива извинения изобщо не биха могли да бъдат погледнати сериозно. Да обвинява костюма за поражението си е просто супер глупаво.

Фюри игра добре по време на срещата и успя да нанесе на Деонтей толкова много удари. Ето това е истинската причина за загубата на Уайлдър, а не глупостите с тежкия му костюм. Аз съм наистина много силно впечатлен от представянето на Тайсън на ринга, защото то си беше блестящо. Не бяха много тези оптимисти, които вярваха, че той може да успее. Но все пак Фюри успя да го направи – спечели двубоя по своя си характерен начин. Според мен, това си е една феноменална победа, вероятно от най-добрите, на които някога съм ставал свидетел в тежка категория.

Сега виждам, че Уайлдър иска да има реванш. Дори нещо повече от това – търси начини да се оправдава за загубата си, като тази глупост да обвинява тежкия си костюм, слабостта на краката си и т.н. Просто си мисля, че едно съгласие за реванш би било голяма грешка. За Дионтей това ще е супер опасна битка, особено при положение, че той се съгласи веднага на нея. Просто не бих могъл да си представя трета среща между тях “, каза Фроч пред BoxingScene.