Карло Анчелоти: Изключително мотивирани сме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианският специалист вярва в шансовете на своя отбор

Треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, говори относно предстоящия мач на тима от Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Възпитаниците на италианеца ще имат тежката задача да победят “гражданите” на “Етихад”, след като първият двубой между двата тима завърши 1:1.

“Има някои неща, които можем да направим по-добре от първия мач. Изключително мотивирани сме, знаем, че ще бъде трудно, но се надяваме това да ни помогне да бъдем в най-добрата си форма. Сити имат най-добрия отбор в Европа в момента и ще бъде вълнуващо”, започна специалистът.

“За Реал Мадрид Шампионската лига винаги е специална заради своята история. Едно от най-големите качества на клубовете е да поддържат живи легендите от миналото. Те никога не се забравят”, добави Анчелоти.

“Миналата година Валверде като крило ни позволи да спечелим Шампионската лига. А тази година Родриго ни позволи да стигнем дотук без загуба. Вече съм взел решението си. Камавинга може да играе утре. Също като Рюдигер. Или Милитао. Или Алаба”, каза Анчелоти по повод стартовия състав на “кралете”.

Италианецът сподели също, че се надява Реал да си свърши работата в редовното време и да бъдат избегнати дузпи.

“Да спечелим с дузпи? Ние не мислим за това. Бихме сгрешили. Не можем да тренираме дузпи, защото е много трудно да се възпроизведе атмосферата”.