Карло Анчелоти коментира слуховете за Иско
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Евертън опроверга спекулациите за трансфер на халфа на Реал Мадрид на "Гудисън Парк"

Италианският наставник на Евертън Карло Анчелоти сподели, че за момента трансфер на Иско в отбора не стои на дневен ред. Италианският треньор е работил с талантливия испански плеймейкър по време на престоя в Реал Мадрид . Сега Иско се бори за титулярно място на “Сантяго Бернабеу”, като се предполага, че 28-годишният футболист може да смени клуба през януари.

В последно време има много спекулации относно потенциалното преместване на Иско в Мърсисайд. Евертън вероятно би приветствал възможността да добави Иско към състава си в полузащитата, заедно с друга бивша звезда на “лос бланкос” – Хамес Родригес, но техният мениджър настоява, че на “Гудисън Парк” не се коментира трансфер на испанския полузащитник.

Анчелоти каза пред DIRECTV Sports Co, когато беше разпитан за спекулациите: „Не е вярно, че имам интерес към Иско. Не сме започнали да мислим за януарския трансферен прозорец, така че тези слуове са глупости.”

Евертън наистина направи много силен ход на трансферния пазар, привличайки Хамес Родригес от Реал Мадрид през лятото. Колумбийският национал направи силен старт на кариерата си в Англия с три гола и четири асистенции, но формата му спадна малко преди международната пауза през ноември. Анчелоти смята, че това е нормално, тъй като не е бил в оптимална форма. Наставникът заяви:

„Хамес Родригес започна много добре. Вярно е, че след мача срещу Ливърпул той имаше проблеми, тъй като имаше удар и трудности при възстановяването. Той се появи в мач, за който не беше тренирал добре [срещу Саутхемптън] и качеството му на игра бе ниско поради тази причина.“