Каули с коментар за проваления трансфер в Панатинайкос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лудогорец бяха категорични още от първия момент, че предложените пари са недостатъчни", заяви халфът

Лудогорец трансферира Каули Оливейра през зимата в бразилския Баия за сума около 2,3 милиона евро. Бившият халф на “орлите” сподели, че е очаквал да облече екипа на Панатинайкос. Той разкри информация за проваления трансфер в гранда от Атина в интервю за гръцкото издание “Атлос Нюз”.

Панатинайкос имаше сериозен интерес към Каули през зимата, но не успя да се разбере с Лудогорец за трансферната сума. Баия се възползва от това и привлече офанзивния футболист, който бе сред най-силните играчи на разградчани в последните години.

“Наистина не знам точно какво се случи (за трансфера в Панатинайкос). Преговорите се проточиха доста дълго време през зимата и очаквах, че клубовете ще се разберат, но офертата на гръцкия тим беше по-ниска от клаузата в договора ми за откупуване. От Лудогорец бяха категорични още от първия момент, че предложените пари са недостатъчни”, заяви Каули.

“Смятам, че хората от Панатинайкос бяха подразнени, че от Лудогорец не променят позицията си по време на разговорите, които продължиха наистина доста дълго време. Предложението им остана същото и в един момент нещата зациклиха. Това доведе до край на преговорите”, обясни бразилският плеймейкър.