Кавдански иска Ботев Враца да гони място в средата на таблицата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отборът ще е по-силен от миналия сезон, доволен съм от работата на Росен Кирилов", заяви той.

Снажният централен защитник на Ботев Враца Мартин Кавдански, който у нас е защитавал цветовете на близо дузина отбори, сподели очакванията си за предстоящия сезон.

Опитният бранител е оптимист за представянето на “зелените” през идната кампания в Първа лига и постави амбициозни цели пред себе си и своите съотборници.

„Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като у дома. Изпълняваме плана на треньорското ръководство и се движим добре. За мен резултатите в контролите не са от голямо значение, защото шампионатните мачове са различни. Когато побеждаваш в приятелските мачове ти дава допълнително самочувствие“, сподели Кавдански пред сайта на клуба.

„Мисля, че отборът ще е по-силен от предишния сезон. Видяхте, че няколко човека, бивши играчи, се върнахме. С още няколко нови попълнения отборът ще изглежда по различен начин. За мен група с 16 отбора е позитивно, но тепърва ще разберем. Реално мисля, че може да гоним място от 8-10 място. Много е важно в един шампионат как започваш и постепенно да набираш скорост. Надявам се да тръгнем позитивно“, продължи защитникът.

„За първи път работя с Росен Кирилов, но имам наблюдение от работата в другите отбори. Доволен съм, че ще работя с него, защото имам какво да науча. На феновете на Ботев искам да кажа само едно – да са здрави и да подкрепят отбора, както винаги са го правили“, каза още Кавдански.