Добави коментар
"Все още не сме стопили разликата с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси", каза наставникът на Тотнъм.

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте сподели мнението си преди началото на новия сезон във Висшата лига.

Италианският специалист отчете, че „шпорите“ все още има какво да подобряват, тъй като разликата с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси е все още видима.

„Трябва да се безупречни на терена и да не ставаме претенциозни или арогантни. Не трябва да си мислим, че само за 7 месеца сме стопили разликата със Сити, Ливърпул и Челси, която е създавана толкова години. В тази група бих сложил и Манчестър Юнайтед, но те страдаха последните години, за разлика от Сити и Ливърпул“, заяви Конте пред „Sky Sports“.

„Предсезонната подготовка протече добре, беше уморителна, защото трябваше да пътуваме между Република Корея и Израел. Но успяхме да работим добре, както в тактическо отношение, така и във физическо. Трябваше за интегрираме нови футболисти като Перишич, който идва след контузия, или Бусума, който беше с COVID-19. Доволен съм, че можем да работим, без да започваме всичко отначало, както се наложи през ноември. Тогава беше много трудно, трябваше да наложа идеите си, започвайки от нулата“, обясни италианецът.

„За нас Кейн и Сон са много важни футболисти, които могат да играят във всички големи отбори. Виждам, че са много концентрирани и доволни. Ръководството запази базата на отбора и се опитва да надгражда като качество и количеството, защото ще участваме в четири турнира. Двамата усещат, че вървим по прав път“, каза още Конте.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували